Hasznos esküvői dekorációs ötletek

 

Sok pár maga veszi meg az esküvői dekorációhoz szükséges kellékeket esküvőjére...

...mert kifizetődőbbnek tűnik számukra, mint egy dekoratőrt megbízni.

Az esküvőt követően azonban mit kezdenek a sok vázával, még több mécsessel, dekorkövek kilójával, textíliák sok-sok méterével?

Most itt az ideje, hogy néhány hasznos tanács és ötlet segítse az eljutást a számotokra legjobban megfelelő esküvői dekorációs választáshoz!

Ne fektessetek bele rengeteg energiát és pénzt! Ki lesz az a rokonságból-barátokból, aki az esküvő délutánján még a létrán fog mászni azért, hogy minden szép legyen? Gondoljatok arra, az esküvőn nem csak Ti lesztek jelen, hanem a vendégeitek is. Egy elegánsan, harmonikusan díszített teremdekoráció az egész este hangulatát meghatározhatja.

Esküvői dekorációAz esküvői dekoráció tervezésénél fontos, hogy kiválasszuk a legmegfelelőbb színvilágot, amelyik nektek a leginkább tetszik. Ha ez meg van, akkor minden úgy lesz kialakítva, hogy ezzel harmonizáljon: a főasztal dekoráció, a légtérdíszítés, a középfutók, székszoknyák, székmasnik, a virággömbök, virágkapuk, léggömbök, az asztaldekoráció, a textíliák, a fények. Mind-mind azt fogják szolgálni, hogy az a színvilág, amelyet megálmodtatok az megjelenjen a nagy napon.

Az elképzelésnek ma már nem szab határt semmi, hisz szinte bármi megvalósítható. A textíliáknak és egyéb dekorációs kiegészítőknek rengeteg színárnyalata kapható: arany, bordó, rózsaszín, ekrű, barackvirág, csoki barna, kék, narancs, stb.

Azt azonban meg kell említenünk, hogy az arany-fehér-ekrű színkombináció továbbra is az élen jár. Ez az egyik, ha talán nem a legszebb variáció. Egy jól elkészített teremdíszítés ezekkel a színekkel romantikus hangulatot kölcsönöz az egész estének. Gyertyatartókkal kiegészítve tovább emeli az est harmóniáját.

A teremdíszítést a helyszínen érdemes egyeztetni a dekoratőrünkkel.

A helyszín adottságai meghatározzák a díszítés lehetőségét, befolyásolhatják a felhasználható kellékek színeit.

Kültéri dekoráció

Kültéri léggömb dekorációRemekül lehet a bejárathoz vezető utat gyertyatartókkal, szalagokkal díszíteni. A bejárati ajtót léggömbkapuval vagy virágkapuval emelhetjük ki.

A léggömböket felfújhatjuk levegővel és héliummal melyet általában a dekoráció helye határoz meg.

A levegővel töltött dekorációs lufik hosszabb ideig megtartják formájukat, minőségüket mint héliumos társaik. A héliumos dekorációk apró, láthatatlan rögzítéssel bárhova elhelyezhetők így lufiszív, csokor, léggömbív vagy léggömbkapu is bárhol kialakítható.


Teremdekoráció

Terem, mennyezeti dekorációA főasztal háttér a nászpár mögötti rész, melyet különböző színű tesztíliákból készíthetünk,rejtett fényekkel kiegészítve,mely az este során vonzza a tekintetet. Akik a lufikat szeretik, azoknak készíthetünk léggömbszívet.
A főasztal elejét dekorálhatjuk asztalszoknyával, tüllel, virágfüzérekkel, fényfüzérekkel.

A mennyezeti dekoráció

Szintén sok lehetőséget rejt hisz virággömböket, textíliákat, léggömböket
használhatunk.

Ez utóbbi nagyon kedvelt párjaink körében: egy szív alakú léggömbháló van a légtérbe kihelyezve (300 db léggömbbel) és az est folyamán ezt bármikor kinyithatják. A hálóból kihulló lufikat aztán lehet taposni!


Székszoknya

Ha igazán dekoratív látványt szeretnénk elérni, akkor ezt nem szabad kihagyni!

A székszoknya a teremdíszítés egyik kiemelkedő eleme. Mesésen elegáns helyszín varázsolható ezek segítségével.

De nem csak szép termekbe ajánljuk : régi kultúrházak, iskolák, menzák székeit is újjávarázsolja.


 
  • Ász party szervíz
  • Campus fitness
  • Corpus fitness
  • Ász Rendezvényház
  • Ventoza rendezvényszervezés
  • Celsius Trade Kft.