Emailinfo@harmoniadekoracio.hu

Telefon+36 20 223 82 85

Kezdőlap


  • Sajnálom, honlapunk ezen része jelenleg feltöltés alatt áll.

Hasznos esküvői dekorációs ötletek

 

Sok pár maga veszi meg az esküvői dekorációhoz szükséges kellékeket esküvőjére...

...mert kifizetődőbbnek tűnik számukra, mint egy dekoratőrt megbízni.

Az esküvőt követően azonban mit kezdenek a sok vázával, még több mécsessel, dekorkövek kilójával, textíliák sok-sok méterével?

Most itt az ideje, hogy néhány hasznos tanács és ötlet segítse az eljutást a számotokra legjobban megfelelő esküvői dekorációs választáshoz!

Ne fektessetek bele rengeteg energiát és pénzt! Ki lesz az a rokonságból-barátokból, aki az esküvő délutánján még a létrán fog mászni azért, hogy minden szép legyen? Gondoljatok arra, az esküvőn nem csak Ti lesztek jelen, hanem a vendégeitek is. Egy elegánsan, harmonikusan díszített teremdekoráció az egész este hangulatát meghatározhatja.

Esküvői dekorációAz esküvői dekoráció tervezésénél fontos, hogy kiválasszuk a legmegfelelőbb színvilágot, amelyik nektek a leginkább tetszik. Ha ez meg van, akkor minden úgy lesz kialakítva, hogy ezzel harmonizáljon: a főasztal dekoráció, a légtérdíszítés, a középfutók, székszoknyák, székmasnik, a virággömbök, virágkapuk, léggömbök, az asztaldekoráció, a textíliák, a fények. Mind-mind azt fogják szolgálni, hogy az a színvilág, amelyet megálmodtatok az megjelenjen a nagy napon.

Az elképzelésnek ma már nem szab határt semmi, hisz szinte bármi megvalósítható. A textíliáknak és egyéb dekorációs kiegészítőknek rengeteg színárnyalata kapható: arany, bordó, rózsaszín, ekrű, barackvirág, csoki barna, kék, narancs, stb.

Azt azonban meg kell említenünk, hogy az arany-fehér-ekrű színkombináció továbbra is az élen jár. Ez az egyik, ha talán nem a legszebb variáció. Egy jól elkészített teremdíszítés ezekkel a színekkel romantikus hangulatot kölcsönöz az egész estének. Gyertyatartókkal kiegészítve tovább emeli az est harmóniáját.

A teremdíszítést a helyszínen érdemes egyeztetni a dekoratőrünkkel.

A helyszín adottságai meghatározzák a díszítés lehetőségét, befolyásolhatják a felhasználható kellékek színeit.

Kültéri dekoráció

Kültéri léggömb dekorációRemekül lehet a bejárathoz vezető utat gyertyatartókkal, szalagokkal díszíteni. A bejárati ajtót léggömbkapuval vagy virágkapuval emelhetjük ki.

A léggömböket felfújhatjuk levegővel és héliummal melyet általában a dekoráció helye határoz meg.

A levegővel töltött dekorációs lufik hosszabb ideig megtartják formájukat, minőségüket mint héliumos társaik. A héliumos dekorációk apró, láthatatlan rögzítéssel bárhova elhelyezhetők így lufiszív, csokor, léggömbív vagy léggömbkapu is bárhol kialakítható.


Teremdekoráció

Terem, mennyezeti dekorációA főasztal háttér a nászpár mögötti rész, melyet különböző színű tesztíliákból készíthetünk,rejtett fényekkel kiegészítve,mely az este során vonzza a tekintetet. Akik a lufikat szeretik, azoknak készíthetünk léggömbszívet.
A főasztal elejét dekorálhatjuk asztalszoknyával, tüllel, virágfüzérekkel, fényfüzérekkel.

A mennyezeti dekoráció

Szintén sok lehetőséget rejt hisz virággömböket, textíliákat, léggömböket
használhatunk.

Ez utóbbi nagyon kedvelt párjaink körében: egy szív alakú léggömbháló van a légtérbe kihelyezve (300 db léggömbbel) és az est folyamán ezt bármikor kinyithatják. A hálóból kihulló lufikat aztán lehet taposni!


Székszoknya

Ha igazán dekoratív látványt szeretnénk elérni, akkor ezt nem szabad kihagyni!

A székszoknya a teremdíszítés egyik kiemelkedő eleme. Mesésen elegáns helyszín varázsolható ezek segítségével.

De nem csak szép termekbe ajánljuk : régi kultúrházak, iskolák, menzák székeit is újjávarázsolja.


 
  • Ász party szervíz
  • Campus fitness
  • Corpus fitness
  • Ász Rendezvényház
  • Ventoza rendezvényszervezés
  • Celsius Trade Kft.